Unicum Logo

Unicum Kisvendéglő

9400 Sopron, Alsólővér utca 3.

+36 (70) 677 1776 | +36 (70) 202 7135

E-szakácskönyvünk

Az alábbi táblázatban 2021. március 16. (a honlap indulása) óta, a heti menüre felkerült ételeket közül, a legnépszerűbb 25 látható.

Keresse meg a kedvencét!

Az határozza meg a sorrendet, hogy hány alkalommal készítettük el, de az is látható, hogy utoljára mikor. Szakácskönyvünkben már több, mint 500 recept szerepel. Szeretnénk továbbra is változatosan főzni, ezért kivácsiak vagyunk az ön véleményére is. Írja meg nekünk (lentebb) mit látna gyakrabban a menün, de ha úgy érzi ossza meg velünk a receptjét is! De elöbb, a már említett TOP25-ös lista:

Étel neve Top Utoljára ezen a napon
1. Gyümölcsleves 75x 2024-09-12 / 202437.hét
2. zárva 56x 2024-05-20 / 202421.hét
3. Krumplis tészta 44x 2024-09-19 / 202438.hét
4. Káposztás tészta 41x 2024-09-05 / 202436.hét
5. Darás tészta 33x 2024-09-11 / 202437.hét
6. Sárgaborsó főzelék feltéttel 33x 2024-05-31 / 202422.hét
7. Bolognai spagetti 30x 2024-06-13 / 202424.hét
8. Ízes derelye 30x 2024-07-25 / 202430.hét
9. Császármorzsa 28x 2024-07-26 / 202430.hét
10. Spagetti carbonara 27x 2024-07-10 / 202428.hét
11. Spenót, burgonya, főtt tojás 27x 2024-06-05 / 202423.hét
12. Mákos guba 25x 2024-08-09 / 202432.hét
13. Tökfőzelék feltéttel 25x 2024-05-15 / 202420.hét
14. Zöldborsó főzelék feltéttel 25x 2024-07-22 / 202430.hét
15. Kelkáposzta főzelék 24x 2024-09-17 / 202438.hét
16. Szecsuáni leves 24x 2024-07-03 / 202427.hét
17. Tarhonyás hús 24x 2024-07-23 / 202430.hét
18. Betyáros paprikás burgonya 23x 2024-09-12 / 202437.hét
19. Velencei spagetti 23x 2024-09-17 / 202438.hét
20. Burgonyafőzelék 22x 2024-09-03 / 202436.hét
21. Lebbencs leves 22x 2024-08-07 / 202432.hét
22. Minestrone 22x 2024-06-25 / 202426.hét
23. Szilvás gombóc 22x 2024-05-24 / 202421.hét
24. Zöldborsós virslis tészta 22x 2024-06-26 / 202426.hét
25. Karfiolleves 21x 2024-09-16 / 202438.hét






Az ön kedvence

Írja meg nekünk...

Az alábbi ürlap kitöltésével hozzájárul, hogy minél változatosabban, ráadásul így méginkább az ön szájízére tudjunk főzni. Nem baj, ha a hozzávalókat és az elkészítés módját nem tudja, csak adja meg étel nevét. A Ön nevét / becenevét és e-mail címét csak azért kérjük, hogy meg tudjuk köszönni a munkáját. Ha az Ön receptjét még nem ismertük volna és megtetszik nekünk, akkor beletesszük a menüsorba.




Hozzájárulok adataim kezeléséhez, mert elolvastam azAdatvédelmi Nyilatkozatot