Unicum Logo

Unicum Kisvendéglő

9400 Sopron, Alsólővér utca 3.

+36 (70) 677 1776 | +36 (70) 202 7135

E-szakácskönyvünk

Az alábbi táblázatban 2021. március 16. (a honlap indulása) óta, a heti menüre felkerült ételeket közül, a legnépszerűbb 25 látható.

Keresse meg a kedvencét!

Az határozza meg a sorrendet, hogy hány alkalommal készítettük el, de az is látható, hogy utoljára mikor. Szakácskönyvünkben már több, mint 500 recept szerepel. Szeretnénk továbbra is változatosan főzni, ezért kivácsiak vagyunk az ön véleményére is. Írja meg nekünk (lentebb) mit látna gyakrabban a menün, de ha úgy érzi ossza meg velünk a receptjét is! De elöbb, a már említett TOP25-ös lista:

Étel neve Top Utoljára ezen a napon
1. Gyümölcsleves 88x 2025-04-24 / 202517.hét
2. Krumplis tészta 52x 2025-04-15 / 202516.hét
3. Káposztás tészta 47x 2025-04-23 / 202517.hét
4. Darás tészta 39x 2025-03-17 / 202512.hét
5. Bolognai spagetti 35x 2025-04-24 / 202517.hét
6. Császármorzsa 34x 2025-03-24 / 202513.hét
7. Sárgaborsó főzelék feltéttel 33x 2024-05-31 / 202422.hét
8. Ízes derelye 32x 2025-01-16 / 202503.hét
9. Spenót, burgonya, főtt tojás 32x 2025-04-16 / 202516.hét
10. Gyros tál gazdagon 31x 2025-04-24 / 202517.hét
11. Kelkáposzta főzelék 31x 2025-04-08 / 202515.hét
12. Spagetti carbonara 31x 2025-03-18 / 202512.hét
13. Tarhonyás hús 31x 2025-04-22 / 202517.hét
14. Szecsuáni leves 28x 2025-03-05 / 202510.hét
15. Paradicsomos káposzta 27x 2025-04-02 / 202514.hét
16. Burgonyafőzelék 26x 2025-03-20 / 202512.hét
17. Lebbencs leves 26x 2025-03-06 / 202510.hét
18. Mákos guba 26x 2025-01-31 / 202505.hét
19. Székelykáposzta 26x 2025-04-14 / 202516.hét
20. Vadász pecsenye, spagetti 26x 2025-03-31 / 202514.hét
21. Velencei spagetti 26x 2025-03-26 / 202513.hét
22. Zöldborsó főzelék feltéttel 26x 2024-10-16 / 202442.hét
23. Zöldborsós virslis tészta 26x 2025-04-01 / 202514.hét
24. Zöldségleves 26x 2025-04-09 / 202515.hét
25. Betyáros paprikás burgonya 25x 2024-12-19 / 202451.hét






Az ön kedvence

Írja meg nekünk...

Az alábbi ürlap kitöltésével hozzájárul, hogy minél változatosabban, ráadásul így méginkább az ön szájízére tudjunk főzni. Nem baj, ha a hozzávalókat és az elkészítés módját nem tudja, csak adja meg étel nevét. A Ön nevét / becenevét és e-mail címét csak azért kérjük, hogy meg tudjuk köszönni a munkáját. Ha az Ön receptjét még nem ismertük volna és megtetszik nekünk, akkor beletesszük a menüsorba.




Hozzájárulok adataim kezeléséhez, mert elolvastam azAdatvédelmi Nyilatkozatot