Unicum Logo

Unicum Kisvendéglő

9400 Sopron, Alsólővér utca 3.

+36 (70) 677 1776 | +36 (70) 202 7135

Menü ajánlatunk

Pünkösd ünnepén zárva vagyunk.
Nyitás: május 21.-én kedden!

2024.05.24.Péntek
Leves: (700,-/adag)Frankfurti leves
Főzelék: (1350,-/adag)Karalábéfőzelék feltéttel
Tészta: (1350,-/adag)Mákos guba
Húsétel: (1550,-/adag)Lenmagos halfilé, zöldséges rizs
Diák/ Nyudíjas: (1500,-/adag)Frankfurti leves + Szilvás gombóc
Extra: (1900,-/adag)Sült kacsacomb, petrezselymes burgonya

Konyhafőnök kedvence Vendégünk által beküldött recept Infó

Heti étlap letöltése (PDF)

2024. május 20.-tól (21. hét)

2024. május 27.-től (22. hét)


Jó étvágyat kíván a konyhafőnök és személyzete!



Élelmiszer allergének, vagy intoleranciát okozó anyagok

A 1169/2011/EU Rendelet az alábbi allergiát és intoleranciát okozó anyagokat nevesíti. Esetükben kötelező a fogyasztó tájékoztatása.

1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
6. Szójabab és a belőle készült termékek
7. Tej és az abból készült termékek
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
9. Zeller és a belőle készült termékek
10. Mustár és a belőle készült termékek
11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

További infók a Nébih oldalán találhatók.



Szakácskönyv

Ételeink A-tól Z-ig

A listában már több, mint 500 recept szerepel. Segitsen ön is, küldje be kedvencét! Addig is nézze meg a Szakácskönyvet